Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

SANTA CECILIA 2017

Concert de Santa Cecília 2017 de la banda UMLN
El pròxim dissabte, dia 2 de desembre, la banda UMLN celebrarà el seu
concert de Santa Cecília, tancant la setmana d’actes en celebració de la
festivitat dels músics que va començar el passat diumenge amb el Concert de
la Coral, dimarts pel·lícula i berenar per a l’alumnat de l’Escola de Música i
dimecres amb la conferència de Patricia Moreno, creadora de la metodologia
musical FASOLET, implementada este curs a l’Escola de Música.
Dissabte, però, abans del concert eixirem en passacarrer pels carrers del poble, per arreplegar els dos nous músics que enguany s’incorporen a la banda, fruit de l’Escola de Música d’adults iniciada fa 4 cursos a l’Escola de Música de la UMLN: Nuria Zahonero (Saxo alt) i Toni Cano trompa), amb la qual cosa de nou tornarem a omplir els carrers del poble de música i pólvora.
A les 20h, a l’Auditori i amb entrada gratuïta amb invitació, farem el concert de Santa Cecília.
La banda farà una primera part amb un repertori de banda a l’ús, començant amb el pasdoble “Las Arenas”, de Manuel Morales; “Les noces de llibertat” d’Amando Blanquer i “Overture New Age” de Jan de haan.
A la segona part tematitzem el concert per fer un homenatge al poeta Miguel Hernández, en el 75 aniversari de la seua mort en la presó d’Alacant.
Començarem amb un recull de poemes, ja musicats per Joan Manuel Serrat, en versió per a banda i cantant, en què participarà el tenor Vicent Pérez, col·laborador habitual amb la banda. Interpretaran “Elegía”, “Nanas de la cebolla”, “Hijo de la luz y de la sombra” i “Para la libertad”.
Per acabar la segona part, la banda interpretarà el poema simfònic “Viento del pueblo”, de Joan Enric Canet, en què participarà el veí de la Nucia i també col·laborador de la societat, Vicente Miguel Cano, recitant el cèlebre poema hernandià.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía