Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

Cap d'estudis escola de música UMLN

Francisco José Rovira Peretó. Nascut el 1977 a Benidorm, és Titulat en Direcció d'Orquestra de Vents per la "Associated Board of the Royal Schools of Music" de Londres (DipABRSM), Professor de Trompa i està en possessió del Diploma de Direcció de Banda que atorga la ECM de la Vall d'Albaida.

Ha estudiat amb els professors Erich Penzel, Ricardo Raga, Francisca Antón, Rafael García, Juan Antonio Espinosa, Lluís Compans, Salvador Chuliá, José Vicente Asensi, Ramón García, Juan José Silvestre, José Rafael Pascual Vilaplana, Jan Cober, Frank de Vuyst, Eugene Corporon, Robert W. Smith, Josep Ramon Gil Tàrrega, Josep Robert Sellés, Ferrer Ferran ... Ha estat Professor i director en diferents Escoles de Música.

Ha dirigit com a convidat la Banda de l'ECM de la Vall d'Albaida, el Centre Instructiu Musical d'Onil, Allegro Centre Musical, Orquestra de Vents del Conservatori Municipal de Música "José Pérez Barceló" de Benidorm, la Societat Musical "La Lira" de l'Alfàs del Pi ... Ha estat director titular de la Banda Juvenil i Banda del Centre Musical "Puig Campana" de Finestrat i de la Banda Juvenil i Banda Simfònica de la Unió Musical de Benidorm.

Les seves inquietuds per la composició el porten a crear tant obres de música de cambra, simfònica i festera, sent premiada una d'elles en el VIII Concurs de Composició de Música Festera Vila de Benidorm (2002). És autor de les marxes de processó dedicades als patrons de Benidorm i de la música que s'interpreta en la Cavalcada de Reis de Benidorm. En l'actualitat compta amb més d'una vintena d'obres compostes i és membre de la SGAE. Ha participat en l'enregistrament de diversos CD de música de Banda, tant com a Director com a músic.

En l'actualitat és professor de Cor al Col·legi Internacional Lope de Vega de Benidorm, professor de Llenguatge Musical i Cap d'estudis de l'Escola de Música de la Unió Musical de La Nucia, director del Cor de l'Associació d'Ames de Casa de Benidorm i Director titular de la Societat Musical La Nova de Benidorm.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía