Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

PROXIM CONCERT "GRAN GERSHWIN" DE LA UM LA NUCIA , 14-5-16

Concert Gran Gershwin de la banda UMLN

El pròxim dissabte 14 de maig, a les 20h, la nostra banda fa el seu concert temàtic anual. Enguany ens transportarem a l’Amèrica del segle XX, amb una de les figures per excel·lència de la música nord-americana: George Gershwin.
Va ser un compositor estatunidenc que va nàixer a Brooklyn com a Jacob Gershowitz, d'una família jueva immigrant d'origen rus. Era el segon de quatre fills. Gershwin va escriure la major part de la seua música vocal i per a l'escena en col·laboració amb el seu germà gran, l'escriptor Ira Gershwin. Va compondre música per a espectacles musicals de Broadway i per a sales de concert. A Europa és més conegut per la seua faceta com a compositor de música simfònica i per la seua òpera Porgy and Bess, així com Raphsody in blue, peces que la nostra banda interpretarà al concert.
Per a l’ocasió, el mestre ha fet una tria de la música més representativa del compositor i pianista nord-americà per a l’ocasió, la majoria d’elles instrumentacions per a banda, piano i tenor, fetes ad hoc per a este concert per part del director artístic, Ramon Lorente, i el president de la Unió Musical, el compositor Ximo Cano.
La banda enfila els últims assajos preparatoris d’un concert que hem preparat amb la major de les il·lusions, i que de ben segur eixirà de categoria. Buscarem sorprendre al públic amb un programa diferent, contemporani, tan atractiu com difícil d’interpretar.
Podreu arreplegar, de manera gratuïta, les invitacions per al concert a partir de dilluns que ve a la taquilla de l’Auditori de la Mediterrània.
I ja saps, mai és tard per aprendre música.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía