Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

Nou taller didàctic al CEIP Sant Rafel de la Nucia

Ahir dimecres 31/5/17 es va realitzar, des de l’escola de música de la UMLN, un nou taller didàctic al CEIP Sant Rafel de la Nucia. El director de l’escola i de la banda, Ramon Lorente, ha preparat el conte de La Princesa Ratolina musicalitzat per a instruments de fusta i l’acompanyament d’un narrador, que va contant la història.
Tres sessions s’han fet del taller amb els alumnes de 1r, 2n i 3r de primària. Se’ls ha ensenyat 5 instruments de vent-fusta: flauta travessera, fagot, clarinet, saxo alt i fagot, mostrant-los quina forma tenen i com sonen.
Tot seguit, se’ls ha narrat el conte amb l’ajuda d’un narrador, que ha anat posant veu a la narració i als diferents personatges del conte: la Princesa Ratolina, el sol, el núvol, el vent i la muntanya. La història tracta com la Princesa Ratolina busca al personatge més poderós del món per casar-se.
La setmana vinent serà la segona part del taller, on als mateixos grups se’ls contarà un nou conte infantil adaptat amb instruments de vent-metall. Des de la UMLN es continua amb la tasca d’apropament de la música als centres educatius de la Nucia i de publicitat de l’oferta formativa que disposa l’Escola de Música.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía