Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

LES NOSTRES ARRELS, TREBALL DISCOGRÀFIC

  • grabació disc umln

Amb el titol “ LES NOSTRES ARRELS” es presentarà al public el proper 11 de juny, el primer treball discogràfic de la coral de La Nucia, que amb la col.laboració de dues societats de la comarca la coral de Finestrat i l'orquestra de pols i plectre de la Societat d'amics de la música de Callosa d'en Sarrià, estan duent a terme.

Un treball discogràfic que versarà en els indrets més autòctons i idiosincràtics de la música d'arrel valenciana, arranjada per a orquestra de pols i plectre i cor de veus mixt, El treball estarà dedicat a una causa benèfica i la seua recaptació destinada a l'associació de malalts d'alzheimer de la Marina Baixa.

Entre les danses més significatives, podrem veure un repàs de danses pròpies de la comarca, com les seguidilles de La Nucia o la dansa de la safanòria, amb altres pertanyents a distintes comarques de la comunitat valenciana.

L’enregistrament del projecte està realitzant-se per fases, tenint una primera a l'auditori de la Mediterrània, on s'enregistrà el cor de veus. La seguent fase es realitzarà a l'estudi de Finestrat i per últim la postproducció que s'allargarà el els pròxims mesos.

El projecte està recolzat pels tres Ajuntaments i cofinançat amb una campanya de Crowfunding on els ciutadans que ho desitgen, podran col.laborar fent aportacions simbòliques entre els 5 i els 15 €. Per a les tres societats és un repte i una il.lusió portar endavant un projecte d'aquesta envergadura que reuneix a tants musics i coristes i sobretot, una forma de col•laborar i recolzar una causa benèfica.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía