Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

Concert “Tarde de Corales” Coral UMLN i Coral Bella Torrevieja

El pròxim diumenge, 25 de febrer, la Coral de la UMLN farà el seu primer concert de l’any 2018. Per a l’ocasió, han convidat a la Coral Bella Torrevieja, de la ciutat de Torrevieja, a qui van visitar el passat mes de juny de 2017.
En la primera part, actuarà sobre l’escenari la coral convidada, que interpretarà una selecció de fragments de les sarsueles espanyoles més conegudes. Començaran amb la Ronda de Firuli, de la música del mestre José Serrano de la seua Canción Del Olvido, actuant com a solista Maximiliano Marinero.
Seguiran amb las Seguidillas de las Lavanderas, de la sarsuela El Chaleco Blanco amb música de Fernando Chueca; Coro de Románticos, de Doña Francisquita amb la música d’Amadeo Vives; Pasodoble de los Sargentos música de Federico Chueca de la sarsuela Valverde de La Gran Vía; Mazurca de las Sombrillas, música de Federico Moreno Torroba de la sarsuela Luisa Fernanda, actuant com a solistes Viktoriya Svyshch i Orest Khomyak, tancant amb les famoses Seguidillas, música del mestre Tomás Bretón de l’arxiconeguda Verbena de la Paloma.
Per la seua banda, la coral UMLN, dirigida pel mestre Ramon Lorente, interpretarà les següents obres: Dindirindin, del Cançoner de Palau del segle XV, Falalan, falalalanlera del Cançoner d’Uppsala del segle XVI i actuant com a solista la soprano Nuria Zahonero, La noche de Rameau del segle XVIII, l’aria Lascia ch’io pianga de Georg Friedrich Händel i també del segle XVIII, la Canción Húngara de l’arxiconeguda sarsuela Alma de Dios del mestre José Serrano, on actuarà com a solista el tenor Vicent Santamaria; Alfonsina y el mar amb música d’Ariel Ramírez i lletra de Félix Luna, l’havanera A mi añoransa de José Cerdán i Francisco Albentosa, dedicada a la ciutat de les havaneres per excel·lència, Torrevieja; Un núvol blanc de Lluís Llach on actuarà de solista el baix Pep Pastor, tancant l’actuació amb una selecció de 3 temes característics del grup anglés The Beatles. Cal dir que els arranjaments per a coral de les últimes 5 cançons han estat fetes pel mestre de la coral UMLN, Ramon Lorente.
El concert serà el pròxim diumenge, 25 de febrer, a les 19h en l’Auditori de la Mediterrània. Les invitacions es poden recollir en horari de 9 a 14 i de 17 a 21h hui dijous i demà divendres, dissabte de 10 a 14h en la recepció del Centre Cultural i diumenge des de les 17h en la taquilla de l’Auditori

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía