Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

Concert de Nadal 2017 de la UMLN amb Dani Miquel

La banda UMLN no para. Si encara estem amb la “ressaca” de Santa Cecília, amb el magnífic concert que vam oferir el passat dia 2, continuem, perquè s’acosten les festes nadalenques, i amb això, el ja tradicional concert de Nadal que preparem des de la UMLN i que serveix per donar el tret d’eixida a les festes al municipi.
Com fa uns anys, hem convidat als xiquets de primària de les escoles, i comptarem amb el Cor de Veus Blanques del CEIP Sant Rafel, que es fusionaran amb la banda per cantar unes nadales. A més a més, serà un concert tematitzat per als més menuts.
El concert serà de música infantil, i per animar als xiquets i cantar tindrem a una de les figures de la música infantil al territori valencià. No és altre que el cantacançons Dani Miquel, que portarà la seua alegria i les ganes de ballar a xiquets i no tan xiquets. Ens farà alçar-nos a tots de la cadira i posar-nos a ballar al ritme de la música de la banda UMLN.
Vos esperem! Les entrades ja les podeu comprar, de 10 a 14 i de 17 a 21h a la recepció del Centre Cultural i Auditori de la Mediterrània, i a qualsevol hora a www.instanticket.es. El concert serà divendres 22 de desembre a les 20h.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía