Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

CONCERT DE LA CORAL UM LA NUCIA - ROJALES

  • coral concierto rojales

El passat diumenge 21 de febrer, la coral de la Nucia va actuar en la població de Rojales. Un concert que servia de tornada a la visita que els membres d’ambdues corals, Rojales i Guardamar de Segura, realitzaren fa uns mesos a l’Auditori de la Mediterrània.
L’actuació de la coral va estar estructurada en dues meitats, sent la primera d’elles interpretada per la camerata i la segona part, per la coral al complet. En la primer part i amb el títol “ Tres visions de la dona renaixentista”, la coral nuciera, va rendir un tribut a la figura de la dona i les diverses vicissituds que al llarg de la història, han anat sofrint de forma sistemàtica.
Basat en un repertori polifònic dels segles XV i XVI la coral va anar repassant els diversos enfocaments temàtics. Partiren d’un enfocament místic i pulcre fins a arribar a una visió de la dona, degradant i propera als plaers de la vida. Les obres interpretades varen ser, Señora de hermosura, Fata la parte i Cucú- Cucú del compositor i poeta espanyol Juan del Encina i Ave Maria de J. Arcadelt.
En la segona part el repertori va ser més proper i s’interpretaren diversos estils entre ells, una balada, Cartas Amarillas de Juan Carlos Calderón; en segon lloc l’havanera Rosita de un verde Palmar; en tercer lloc interpretaren la cançó Al Andar del grup suec ABBA, i ja per últim el bolero Nosotros amb la col•laboració de Pep Pastor al Fiscorn. Les adaptacions varen ser del mestre Ramón Lorente, el qual, s’encarregà de dirigir i acompanyar al piano, les obres del concert.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía