Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

CONCERT 9 D’OCTUBRE 2016 BANDA UMLN

  • concert 9 octubre 2016

La banda de la UMLN farà un concert, el pròxim diumenge a les 12h, per commemorar el 9 d’octubre a la Nucia, fent el ja tradicional i institucional acte que programa la regidoria de Cultura de l’Ajuntament per commemorar l’efemèride de l'entrada a la ciutat de València del rei Jaume I en 1238.
Per a este concert, el nostre director Ramon acostuma a preparar un repertori de música d’autors valencians, combinat amb veus i la dolçaina. Enguany, el concert arrancarà amb l’estrena de dues obres del compositor de Carcaixent José Calatayud.
La banda obrirà el concert amb el pasdoble Tramussers que Calatayud ens ha dedicat a la banda i al mestre Ramon Lorente, seguirem amb l’estrena de Leatael, també de Calatayud i acabarem la primera part amb Records d’Estiu, obra guanyadora del 3r Concurs de Composició per a dolçaina i banda “Ciutat de Castelló”, obra en la que comptarem com a solista a la dolçaina a Héctor Llorca, col·laborador amb la nostra banda.
La segona part del concert començarà amb el pasdoble Francisco (i Andreu, i d’altres imprescindibles), del nostre company Ximo Cano. Continuarem amb un tast de música festera, amb la marxa cristiana Jéssica, del mestre José-Rafael Pascual Vilaplana i la marxa mora Marxa del Centenari d’Amando Blanquer Ponsoda.
Abans d’acabar, però, interpretarem des danses populars valencianes, que per a l’ocasió ha arranjat el nostre mestre Ramon Lorente, i que ens acompanyarà per posar la veu el cantant Gerard Tomás López, un habitual col·laborador als concerts de la nostra banda. Interpretarem la Jota de Banyeres, el Bolero de Guadassuar i Fandango de tres. Per tancar el concert, com és habitual, interpretarem l’Himne de la Comunitat, obra del mestre José Serrano.
Les invitacions, gratuïtes, es poden arreplegar a la taquilla del Centre Cultural de la Mediterrània, pels matins de 9 a 14h i de vesprada de 17 a 21h, dissabte de 10 a 14h i diumenge, des de les 10h a la taquilla de l’Auditori de la Mediterrània.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía