Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

CLASES DE PIANO EN LA NUCIA, BENIDORM, ESCUELA DE LA UM LA NUCIA

El piano és un instrument de corda percudida aparegut en el segle XVIII i que va aplegar a substituir en aquells temps al clavicordi i inclòs al clavecí, per les deficiències que tenien aquestos instruments a l'hora d'oferir contrastos d'intensitat. Va ser creat cap al 1709 per Bartolomé Cristofori en la bella Florència, tenint una gran repercussió en el mon musical. En aquella època es coneixia amb el nom de pianoforte, per aquesta "nova" qualitat de poder tocar suau i fort.

Mentre que en el clavecí les cordes eren pessigades per un plectre adossat a un martinet, en el piano, les cordes són colpejades per un martellet entapissat de feltre, d'ací la classificació del piano en instruments de corda percudida.

El catàleg d'obres que té l'instrument és vastíssim i celebèrrim: des de les Sonates de Beethoven a la Rhapsody in Blue de Gerhswin, passant pels Nocturns de Chopin i moltes altres.

Per la seua versatilitat i les grans possibilitats que té l'instrument, en les classes aprendrem a tocar sols, acompanyar altres instruments, inclòs a tocar a 4 i 6 mans (es a dir, 2 ó 3 persones tocant el mateix piano) en tot tipus de repertori, des de el més clàssic destinat a fer una possible prova d'accés al Conservatori fins a pop, rock, bandes sonores i qualsevol peça que li se puga ocórrer a l'alumne.
No ho dubtis vine a l'Escola de la UM la Nucia.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
El piano es un instrumento de cuerda percutida aparecido en el siglo XVIII y que llegó a sustituir en aquellos tiempos al clavicordio e incluido al clavecín, por las deficiencias que tenían estos instrumentos a la hora de ofrecer contrastes de intensidad. Fue creado hacia el 1709 por Bartolomé Cristofori en la bella Florencia, teniendo una gran repercusión en el mundo musical. En aquella época se conocía con el nombre de pianoforte, por esta "nueva" calidad de poder tocar suave y fuerte.

Mientras que en el clavecín las cuerdas eran pellizcos por un plectro adosado a un martinete, en el piano, las cuerdas son golpeadas por un martillo tapizado de fieltro, de ahí la clasificación del piano en instrumentos de cuerda percutida.

El catálogo de obras que tiene el instrumento es vastísimo y celebérrimo: desde las Sonatas de Beethoven en la Rhapsody in Blue de Gerhswin, pasando por los Nocturnos de Chopin y muchas otras.

Por su versatilidad y las grandes posibilidades que tiene el instrumento, en las clases aprenderemos a tocar solos, acompañar otros instrumentos, incluido tocar a 4 y 6 manos (es decir, 2 ó 3 personas tocando el mismo piano) en todo tipo de repertorio, desde el más clásico destinado a hacer una posible prueba de acceso al Conservatorio hasta pop, rock, bandas sonoras y cualquier prenda que le se pueda ocurrir al alumno.
No lo dudes ven a la Escuela de la UM La Nucia.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía