Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

Al Cinema amb John Williams

La banda de la UMLN prepara el seu concert temàtic anual per al pròxim dissabte 13 de maig, a les 20h. Enguany ens proposen viatjar per les melodies del cinema d’un dels grans compositors de bandes sonores: John Williams.
Williams, que el passat 8 de febrer va complir 85 anys, és director d’orquestra i el compositor de música de cinema amb més reeixit de tots els temps. És l’elegit per Steven Spielberg per a les seues pel·lícules i la persona viva amb més nominacions als Oscars, dels que n’ha guanyat 5.
La banda ens prepara un recorregut per les melodies més conegudes de les pel·lícules de les últimes dècades, totes escrites per Williams: Jurassic Park, Indiana Jones, Star Wars, ET l’extraterrestre, Salveu al soldat Ryan (Hymn to the Fallen) i La llista de Schindler. A més a més, podrem sentir les melodies acompanyades per imatges de les pel·lícules, que seleccionaran per a l’ocasió, preparant un concert únic i especial.
Les entrades, al preu de 3€, ja estan a la venda a través de la web www.instanticket.es i físicament a la taquilla del Centre Cultural Auditori de la Mediterrània, a la plaça l’Almàssera de la Nucia. Vos esperem.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía