Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

5é Concert Intercanvi de directors de la UMLN

El passat diumenge, 19 de febrer, es va celebrar a l’Auditori de la Mediterrània el 5é Concert Intercanvi de directors de la nostra banda, activitat que realitza la UMLN dins la seua temporada de concerts i ja establit com a concert fixe.
Per a l’ocasió, el mestre Ramon Lorente va convidar a un jove director, com és el també alzireny Vicent Carbonell Monerri, que ha estudiat direcció amb Ferrer Ferran i actualment dirigeix el cor del CEAM d’Alzira. És un concert en què la banda convida a dirigir la primera part al director convidat però per problemes familiars del mestre titular, el convidat d’esta edició va agafar el bou per les banyes, dirigint tot el concert.
Així, la banda de la UMLN baix la batuta de Vicent Carbonell va interpretar el pasdoble El Abanico, seguit de les obres Pilatus: Mountain of dragons, Gulliver’s Travel, el pasdoble Los dos Adolfos, i les obres Shanghai i Alejandro Magno, que fan fer les delícies del públic que s’hi va aplegar diumenge a gaudir d’una bona estona musical amb nosaltres. El concert va ser inclòs dins la XXII Campanya Música als Pobles de la Diputació Provincial d’Alacant.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía