Telefona'ns al: (+34) 653 753 947

5é Concert Intercanvi de Directors de la UMLN

El pròxim diumenge, 19 de febrer, a les 19h, tindrà lloc a l’Auditori de la Mediterrània el 5é Concert Intercanvi de Directors, que anualment programa la Unió Musical la Nucia.
Enguany, el director convidat serà Vicent Carbonell Monerri, nascut a Alzira el 1983. Comença els seus estudis en la Societat Musical d'Alzira, continuant al Conservatori de grau mitjà "Mestre Vert" de Carcaixent i en el Conservatori Superior de Música "Salvador Seguí" de Castelló, on finalitza els seus estudis superiors en l'especialitat de Trompeta.
El 2012 redirigeix ​​els seus estudis centrant-se en la Direcció de Bandes amb el Mestre Ferrer Ferran, amb el qual estudia durant tres anys, fins que finalment l'any 2015 obté la Diplomatura en Direcció de Bandes per la Royal Academy School of Music de Londres. Durant aquest període ha realitzat pràctiques amb la Banda del Centre Musical Allegro, Banda juvenil de la Societat Musical d'Alzira, agrupació Ibn Jafadja d'Alzira, Unió Musical de Sant Isidre i en la Banda del Conservatori d'Utiel. El 2015 agafa la direcció del Cor del Col·legi García Sanchis d'Alzira. Actualment és Professor de llenguatge musical a la Societat Musical d'Alzira i Director del Cor del CEAM (Centre Especial d'Assistència al Major).
La banda, en la primera part estarà dirigida pel director convidat, Vicent Carbonell, i interpretaran el pasdoble El Abanico d’Antonio Javaloyes i les obres Pilatus: Mountain of dragons d’Steven Reineke i Gulliver’s travel de Bert Appermont.
En la segona part, ja dirigits pel mestre titular, Ramon Lorente, interpretaran el pasdoble Los dos Adolfos de José Maria Domingo i les obres Shanghai d’Óscar Navarro i Alejandro Magno de Miquel Morales.

Escola de música UM La Nucía

Fes-te soci de UM La Nucía